Werkwijze

Intakegesprek (60 minuten)

Vooraf aan de consultatie krijg je bij het maken van een afspraak een vragenlijst doorgestuurd. Hierbij worden algemene gegevens verzameld zoals de reden van de consultatie, dieetgeschiedenis, medicatie, wat je verwacht,... Deze lijst zal tijdens de eerste consultatie als vertrekpunt gebruikt worden.

 

Aan de hand van verschillende metingen (lengte, gewicht, lichaamsvet, spiermassa,...) krijgen we een correct beeld van jouw lichaamssamenstelling. Daarnaast zal er een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen worden, waardoor ik een goed beeld krijg van jouw huidige voedingsinname en -gewoonten. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk voedingsschema op rekening houdend met jouw eetgewoonten en de richtlijnen voor een gezonde voeding.

 

 

Tweede consultatie en opvolgconsulten (30 minuten)

De tweede consultatie is bedoeld om de start van jouw zoektocht te overlopen. Daarnaast wordt er ingegaan op vragen, tips en tricks, recepten en het lezen van etiketten. Op deze manier wordt je stap voor stap begeleidt bij het nastreven van jouw doelstellingen. 

 

Deze consultaties zijn van belang om beetje bij beetje te zoeken naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat voor jou werkt en dat haalbaar én houdbaar is op lange termijn. 

 

No show: 

Indien je niet naar je afspraak kan komen, gelieve dit ten laatste 24u op voorhand te laten weten. Wanneer je niets laat weten, ben ik genoodzaakt om voor een intakegesprek 50% aan te rekenen (€30). Voor een tweede consultatie of opvolgconsult zal de volledige consultatie aangerekend worden.