Consultaties

Tijdens de eerste consultatie (intakegesprek) neem ik de tijd om elkaar te leren kennen. Hierbij probeer ik een beeld te vormen van wie jij bent, voor welk soort advies je komt, wat jouw verwachtingen zijn,… Ik zal ook een voedingsanamnese afnemen om een beeld te krijgen van jouw huidige voedingsgewoonten. Op het einde van ons gesprek probeer ik alvast één actiepunt mee te geven waardoor je meteen aan de slag kan.

 

Tijdens de tweede consultatie kijken we terug op de voorbije periode. We bekijken samen wat er goed ging, wat minder goed ging en wat de redenen hiervoor zijn. Daarnaast bekijken we samen enkele verpakkingen van voedingsmiddelen waarbij geleerd wordt hoe deze te lezen en te interpreteren.

 

De derde en volgende opvolgconsultaties dienen voor opvolging. Hierbij bespreken we problemen en geef ik tips om om te gaan met de problemen die zich voordoen. Sommige personen hebben nood aan deze opvolging, anderen minder. Bovendien worden deze consultaties ingevuld naar jouw persoonlijke vragen en wensen. Deze opvolgconsultaties kunnen helpen om de nieuwe gezonde levensstijl gemakkelijker vol te houden.